Bağımsızlık Demokrasi Özgürlük Eşitlik Birlik

ХЭХЭС макъэр къыдэкlы, щыlэныгъэм къыхэхьагъ

Кьалэу Кайсери Кавказ Хасэм ныбжьыкlэхэр дэлажьэх, Хэхэс зыфиlорэ гъэзэт къыдагъэкlынэу рагъэжьагъ. Гъэзэтым инэкlубгъохэм язэгъэкlун, къыхиутырэ тхыгъэхэм язэгъэфэн Кайсери Кавказ Хасэм и ныбжьыкlэ комиссие итхьаматэ ыкlи ащ хэтхэу Ворокъо Селим Джан Сёнмез, Гъужъукъо Фуркан Демирджи, Жаге Сена Доган. Хьурсин зэшхэу Ясин, Ахмэд, Утку зыдэлэжьэрэ гъэзэтым илъэсыбэрэ ымакъэ лэшынэу фэтэlо.

Yazarın Diğer Yazıları

Etno Park’tan (Apsnı Park-Abhazya) kareler…

Geleneksel bir evden detaylar      

Иаҕан Дениз далырхит

Ҭырқәтәыла, Хәажәкырамза 31 Амҽыша аҽны алхрақәа рзы, збжьызҭиыз 48.256.117 алхҩы, хәы шқәса рзы аҭыҧынтәи наҧхгаҩцәа алырххьан. Алыхрақәа раамышьҭазь, аҿагылара ҟазҵаз рдҵаалара иахәаҧшыз Алхра Ҳаракы...

Ахақәыиҭра & Рирашье Ансамбл

Исҭанбул Аҧсуа Культура Хеидкылаҿы зҽазыҟаҵара иаҿу Ахақәыиҭра & Рирашье Ансамбл, 7 нтә 77 ахь ахҳәоны, Рашәарамза 8 амш, Қозиаҭаҕы Культура Сентр аҿы асцена иқәгылт.

Sosyal Medyalarımız

4,890BeğenenlerBeğen
1,353TakipçilerTakip Et
4,000TakipçilerTakip Et

Son Yazılar

- Advertisement -spot_img