Bağımsızlık Demokrasi Özgürlük Eşitlik Birlik

İKKD etkinlikleri

“Çerkesler” Resim Sergisi

Kafkasya’nın büyüleyici manzaraları arasında büyümüş, Çerkes büyükanne ve dede tarafından yetiştirilmiş olan Aneta Tokhtamysh, Çerkes kültürünün pastoral algısının gelişmesini, savaş, kitlesel göç ve asimilasyon tarafından yok edilen Çerkesler’in yaşam tarzı ve geleneklerine olan hayranlığını yansıttığı eserleri ile 26 Aralık’ta İstanbul Kafkas Kültür Derneği’nde sergi açtı.

Düğün

Suriye’deki iç savaş nedeniyle Türkiye’ye yerleşmek zorunda kalan iki genç onlar… Fatima Kardan ve Muhammed Khout, İKKD salonunda gerçekleştirilen düğünle evlendi.

Yazarın Diğer Yazıları

«Аҧсуа Аџьыка»

Сақариа Хәаахәҭра-Ааглыхра Апалата (SATSO) адҵааларала, Аҭырқә Патент-Марка Наплакы, «Аҧсуа Аџьыка» ахьӡ, Сақариа ақалақь ишатәу иӡбаны, иақәшаҳаҭит. «Аҧсуа Аџьыка» аншьан нацла, Сақариа ахьӡ аҿы ианҵо...

Сымсым Аҧсуаҭҵааратә Институт акадр аҿы

Аҭҵааҩы-Ашәҟәҩы Сымсым Селчуқ Сол, Аҧсуаҭҵааратә Институт адиректор Арда Ашәба инапаҵаҩрала, Мшаҧымза 1 инаркны институт акадр далахәхит.

Аекологиатә тренинг мҩаҧысит Хәаԥ ақыҭа

Аҵареи, асоциалтә активреи, агәабзиарахьчареи рзы АААК аҟәшеи, ААУ аекологиеи аҧстәқәа рморфологиеи ркафедра аметодист, арҵаҩы еиҳабы Маиа Цыбулевскаиеи иацырҵоит ақыҭа школхәыҷқәа рзы аекологиатә тренингқәа рымҩаҧгара....

Sosyal Medyalarımız

4,890BeğenenlerBeğen
1,353TakipçilerTakip Et
4,000TakipçilerTakip Et

Son Yazılar

- Advertisement -spot_img