Bağımsızlık Demokrasi Özgürlük Eşitlik Birlik

Beylikdüzü Çerkes Kültür Evi açıldı

Çerkes kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla kurulan Çerkes Kültür Evi, resmi açılışını henüz yapmamasına rağmen yoğun talepler karşısında 15 Şubat 2014’te faaliyetlerine başladı.

Çerkes Kültür Evi faaliyetleri:

Büyükler için Dil Kursu: Eğitmen Sağuj Yılmaz Ölmez önderliğinde Adıgece dil kursu, PAZAR günleri 17:00-19:00 saatleri arasında.

Küçükler için Dil Kursu: Eğitmen Sağuj Yılmaz Ölmez önderliğinde Adıgece dil kursu, CUMARTESİ günleri 17:00-19:00 saatleri arasında.

Gubze Müzik Grubu çalışmaları: Sağuj Yılmaz Ölmez ve Birsen Yılmaz eğitiminde, CUMA akşamları 19:00-22:00 saatleri arasında.
Cumartesi akşamları: Sohbet ve Wunafe buluşmaları

Adres: Delta Plaza B/2 Kat: 9 Bauhaus Yanı Beylikdüzü-İstanbul
İrtibat: Fatoş Akkılıç : 0555 236 81 18
Emine Marşan Çötok: 0533 272 35 25

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Yazarın Diğer Yazıları

“Derneklerimiz kültürel temelde örgütlenmeler olmakla birlikte sürgün ve soykırım, anadili, dönüş hakkı gibi taleplerimizin aslında siyasetin konusu olduğu açık”

-Nasıl bir KAFFED/Federasyon/Birlik hayaliniz var? Üye derneklerle ilişkiler, uluslararası kurumlarla ilişkiler, sürgün, soykırım, başta anadili olmak üzere kimliğe ve kültüre dair her konuda nasıl...

Vefat: Zafer Sürer

Ankara Çerkes Derneği’nin kültür ve anadili emekçilerinden, Adana Kayapınar Köyü’nden Şejoko Zafer Sürer vefat etmiştir. Ailesi, yakınları ve sevenlerine sabır dileriz. Tha bu acıyı unutturacak başka...

İKKD’nin küçük yönetmenlerinden ‘Kavuşma’

Bayrak tüm dünyada bir ulusu oluşturan en temel yapıtaşlarından biri olarak kabul görülür. Aslında bir sembol olmaktan öte milletin tarihidir, ruhudur. Geçmişten geleceğe...

Sosyal Medyalarımız

4,890BeğenenlerBeğen
1,353TakipçilerTakip Et
4,000TakipçilerTakip Et

Son Yazılar

- Advertisement -spot_img