Bir Açıklama ve Çağrı

0
489

Çerkesliğin özellikle ülkemizde hak ettiği konuma gelmesi en büyük temennimiz ve gayemizdir. Bu nedenle bu gaye ve gayrette olan her kesimi sonuna kadar desteklemeli ve birlikteliklerine binler katılmalıdır.

Çorum ili Alaca İlçesine bağlı Altıntaş Köyü, Çerkes köylerinden olup kuruluşu 1800 lü yılların ikinci yarısına dayanmaktadır. Köyümüzün ve Çerkes kültürümüzün, yeni nesile daha bilinçli anlatılması ve dağılan birlikteliklerin yeniden bir araya gelmesi için açılan www.altintaskoyu.com bir ay gibi bir süredir faaliyetlerine devam etmektedir.

Aynı amaç için yola çıkanlar olarak, amaç uğrunda kullandığımız araçların farklı olması bizi amacımızdan saptırmamalıdır. Bu nedenle hizmetlerin resmi ayakları olan siz değerli kuruluşlarımıza, derneklerimize  www.altintaskoyu.com olarak ücretsiz 1 gb’lık web alanı hediye etmek istiyoruz. Hediyemizi kabul etmeniz hem bizleri hem de yeni nesiller için yapılabilecek olan hizmetler açısından bizi son derece memnun edecektir.

Unutmayalım ki Biz Büyük Bir Aileyiz…

Ayrıntılı bilgi için www.altintaskoyu.com adresini ve altintas.koyu@hotmail.com msn adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.
Saygılarımızla

Altintaskoyu.com Yönetimi

Kaynak: Marje – 08.12.2007

 

Sayı : 2008 02