Günlük interaktif Abhaz gazete portalı yolda..

0
470

Sayın Üyemiz – Hemşehrimiz 

Sizlere en kısa zamanda ulaşmak için günlük interaktif Abhaz gazete portalı yapıyoruz. Bu portalın başlangıç maliyeti-web sitesi 5000 TL., ayrıca her ay gerek Abhazya, gerek Türkiye’deki profesyonel elemanlara 2500 TL. ücret maliyetiyle yıllık 35.000 TL.dır. Amacımız Abhazya, Türkiye ve tüm Dünya’daki Abazalarla ilgili tüm çalışmaların, bilgilerin ve haberlerin en kısa zamanda günlük olarak size ulaşmasını sağlamaktır. Ayrıca sizin bilgi- görüş ve talepleriniz burada yer alacaktır. Toplumumuzun ihtiyacı olan bu yayının tüm üye ve hemşehrilerimiz tarafından reklam vermek veya sponsor olmak suretiyle desteklenmesi şarttır. 

Bu yayına, hepimizin seveceği ortak bir ismin oluşması için 19 Nisan 2009 akşamına kadar aşağıda belirtilen Derneğimizin mail veya faksına beğeneceğiniz bir ismi önermeniz, ayrıca görüşlerinizi belirtmeniz toplumumuz için daha sağlıklı bir yol olacaktır. Bu konuda gerekirse bir jüri oluşturularak ortak isim sizlerin katkılarıyla belirlenecektir. 

Bilinçli kamuoyu yaratmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek için yapılacak bu yayının tüm toplumumuza hayırlı olmasını diliyoruz. (09.04.2009) 

Derin Saygılarımızla 

Kafkas Abhazya Kültür Derneği 

Yönetim Kurulu Adına 

Başkan Cihan ZAFER

 

Örnek İsimler: 

1-Abhazya’nın Sesi 

2-Alaşara (Aydınlık) 

3-Apsnı (Abhazya) 

4-Abaza Gazetesi – Apsuva Gazetesi – Abhaz Gazetesi 

5-Abhazların Sesi Gazetesi – Abazaların Sesi Gazetesi v.s 

  

Sayı : 2009 04