Duyuru:

0
528

MEF Eğitim Kurumları liselerarası proje yarışmasına Abhazya Gudauta / Bambora Lisesi de katılıyor. 

Özel MEF Eğitim Kurumları’nın 1992 yılından beri organize ettiği lise öğrencilerinin Fizik, Kimya ve Biyoloji dallarında yaptıkları özgün projelerini sergiledikleri uluslararası Araştırma Projeleri Sergisi’ne ABHAZYA bu senede katılmaktadır. 

Bu sene 19.su düzenlenmekte olan bu etkinliğe Türkiye’deki liselerin yanısıra toplam 22 ülkeden katılım olacak ve Abhazya’yı Gudauta / Bambora Lisesinden Madina GERİYA ve Sohum 10. Yıl Lisesinden Nina Nachkebiya, öğretmenleri Bayan Astanda ÇOLOKUA ile birlikte, Fizik dalında yaptıkları projeler ile temsil edecektirler. 

Abhazya grubuna, protokol konuğu olarak, geçen sene olduğu gibi Abhazya Cumhuriyeti Eğitim Bakanı Sayın Indira VARDANİYA eşlik edecektir. 

Ulus’da MEF Eğitim Kurumları Kampüsünde 4 Mayıs Salı günü saat 11.00’de yapılacak açılış töreni ile başlayacak etkinlik 6 Mayıs Perşembe günü saat 13.30’da yapılacak “Science has no borders, so as humanity…” (bilimin sınırı yoktur, insanlığında….) adlı panel ile devam edecek ve 7 Mayıs Cuma günü yapılacak ödül töreni ile sona erecektir. 

Etkinliğe, özellikle 6 Mayıs günü yapılacak olan panele, katılımınız öğrencilerimizi onurlandıracak, organizasyonu mutlu edecektir. 

ABHAZ DERNEKLERİ FEDERASYONU 

 

Detaylı bilgi için: 

Kafkas-Abhazya Kültür Derneği 

Selimiye Kışla Caddesi No : 8 / 59 

Üsküdar İstanbul 

Tel : 0 216 342 94 64 

www.abhazdernegi.org 

Organizasyon: 

MEF Eğitim Kurumları 

Ulus Mah. Dereboyu Cad. 34340 Ortaköy-İstanbul 

Tel: 0212 287 69 99 Dahili:1165-1166 

  

Katılımcı ülkeler: 

Abhazya – Almanya – Arnavutluk – Avusturya – Azerbaycan – Beyaz Rusya (Belarus) – Bosna Hersek – Bulgaristan – Çek Cumhuriyeti – Finlandiya – İsveç – Kosova – K.K.T.C. – Macaristan – Makedonya – Romanya – Rusya – Sırbistan – Slovakya – Slovenya – Tunus – Ukrayna 

 

Sayı : 2010 05