“19. ve 20. Yüzyılda Abazaların Politik Tarihi”nin yazarı Selçuk Sımsım kitabını İzmit’te anlattı. Kitap Pastası Kafe’de gerçekleşen programda konuşma yapan Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Başkanı Erdal Çatan, “Türkiye’de Kuzey Kafkas halklarının varlığı fark edilmeye başlandı. Bundan sonraki süreçte bu ülkede yaşayan halklara Çerkeslerin, Abhazların, Osetlerin ve Çeçenlerin gerçek, objektif ve güzel tarihini anlatmak kalıyor. Biz dernek yönetimi olarak Selçuk Sımsım’a desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Başarılarının devamını diliyorum. Emeklerine sağlık” dedi. Erdal Çatan’ın yaptığı konuşmanın ardından Selçuk Sımsım okuyuculara kitabını imzaladı.
(mavikocaeli.com.tr)
Bu haber sitesi, Gazeteciler Cemiyeti’nin uygulamakta olduğu Demokrasi için Medya/Medya için Demokrasi Projesi’nin desteği ile oluşturulmuştur ve sürdürülmektedir.
İçerik tamamıyla Jineps Gazetesi sorumluluğu altındadır ve Gazeteciler Cemiyeti’nin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir