Nalçik Yaz Kampı

0
786

Halkımızın geleceği olan genç nesillere anavatanımızı anlatmanın en güzel en etkili yollarından biri de Kafkasya’yı onlara göstermektir. Federasyonumuz ile Dünya Çerkes Birliği ve Kabardey-Balkar Cumhuriyeti yerel makamlarının ortak çalışması ile 14-17 yaş arasındaki çocuklarımız için organize ettiğimiz Geleneksel Nalçik Yaz Kampı çocuklarımıza Kafkasya’yı kendi gözleri ile tanıma ve unutulmaz bir tatil fırsatı sunmaktadır.

Nalçik Yaz Kampına gidecek çocuklarımıza anadilimizi bilen hocalarımız nezaret etmektedir. Kampa katılacak olanlar sadece gidiş-dönüş ulaşım giderleri, seyahat sigortası ve vize masrafları karşılığında 450 ABD doları ücret ödeyeceklerdir. Nalçik’te konaklama süresindeki tüm giderler KBC yerel makamlarınca karşılanmaktadır. Ayrıca kampa Kafkasya’daki cumhuriyetlerden ve Çerkeslerin yaşadığı dünyanın çeşitli ülkelerinden öğrenciler katılmaktadır. Kamp süresince belli saatlerde anadil eğitimi yapılmakta, çocuklarımız müze, tarihi ve turistik yerler ziyaret etmekte ve tiyatro, konser gibi çeşitli sosyal etkinliklere katılmaktadır.

Nalçik Yaz Kampı Ağustos ayı başlarında yapılacak olup tam tarih daha sonra bildirilecektir. Kamp süresi 10 gündür.

Daha önceki katılımcıların unutulmaz anılar ile döndükleri kampa katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 20 Haziran 2018.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için:
KAFFED tel: 0312 222 85 89 – 223 40 62
Tel: 0551 409 06 45 Gülben Elvanoğlu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz