KAFFED Kapadokya Gençlik Çalıştayı

0
908

Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED), üye derneklerin gençlik komisyonlarından ve üniversitelerdeki öğrenci topluluklarından (ÜNİKAF) 61 yetkili temsilcinin katılımı ile 22-23 Ağustos 2019 tarihlerinde Kapadokya Kartal Otel’de Gençlik Çalıştayı düzenledi.
KAFFED Genel Başkanı Yıldız Şekerci ile Kafkasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (KAFSAM) Başkanı Prof. Dr. Erol Taymaz da çalıştaya katılarak gençlerle görüş alışverişinde bulundular. Çalıştayda kurumlarda gençlik katılımı, hak temelli savunuculuk ve lobicilik, anadil, anavatan ile ilişkiler ve kurumlar konularında interaktif tartışmalar gerçekleştirildi.
KAFSAM tarafından yıl boyunca Ankara’da pilot uygulaması yürütülen Meşealtı Toplantılarının ülke genelinde yaygınlaştırılması konusunda mutabık kalındı.
Daha önce farklı şehirlerde gerçekleştirilen “Gençler Soruyor KAFFED Yanıtlıyor” oturumu bu defa Mole Levent Kaplan’ın da katkıları ile canlı olarak yayınlandı. Gerek salonda yer alan gençlerin gerek sosyal medya hesaplarından sorular gönderen izleyicilerin soruları yanıtlandı.
Çalıştay’ın son oturumunda Prof. Dr. Erol Taymaz moderatörlüğünde, Çerkes Gençliği SWOT Analizi çalışması yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz