Emanne başarıya doymuyor

0
638

Opera şarkıcısı Emanne Beaşa henüz 10 yaşında ve başarıdan başarıya koşuyor.
2008 yılında Yenal ve Megan Beaşa’nın kızı olarak Ürdün’de doğan Emanne son olarak America’s Got Talent (Türkiye’de “Yetenek Sizsiniz” adıyla yayınlanan formatın Amerika versiyonu) yarışmasında jürinin ve seyircilerin ilgi odağı oldu.

6 yaşındayken opera şarkıları söylemeye başlayan Emanne, 2017 yılında Arab’s Got Talent yarışmasında birinci olmuş ve 200 bin Suudi Arabistan Riyali kazanmış, yarışmanın beş yıllık tarihçesinde bu ödülü alan en genç katılımcı olmuştu. Yarışmanın ardından Ürdün Kralı Abdullah, Emanne’ye Al Hüseyin Altın Liyakat Madalyası verdi.

Emanne’nin “yaşından büyük” performanslarını Youtube kanalından izleyebilirsiniz.
Beaşa ailesi şu anda Florida North Port’ta yaşıyor. Emanne’nin iki erkek kardeşi var. Emanne ses eğitiminin yanı sıra dans ediyor, yüzüyor ve tenis oynuyor. Emanne, “Şarkıcı olmak istiyorum ama eğer başaramazsam veterinerlik okumak isterim, ya da ikisini aynı anda yaparım” diyor. Babası Yenal Beaşa’nın Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Primo Gelato isimli bir dondurma fabrikası var.

Emanne’nin 14 yaşındaki abisi Yahya’nın da hobileri var. Basketbol, yürüyüş ve seyahat etmeyi seven Yahya’nın Instagram’ında Sri Lanka Adem Tepesi zirvesinden Diyaluma Şelalesi’ne uzanan fotoğraflar yer alıyor.

Ailenin en küçük bireyi Adam ise ilk dişini yitirişinden ilk golf deneyimine kadar tüm yaşadıklarını fotoğraflarla kayıt altına alıyor ve sosyal medyada paylaşıyor. Adam’ın fotoğrafları çok ilgi görüyor ve ileride çocuk modellik teklifi almasının şaşırtıcı olmayacağı söyleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz