İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğretim elemanlarının çalışmalarının sergilendiği “Akademi Sanat – Karma Resim Sergisi” 5 Şubat 2020 Çarşamba günü açıldı. Gelişim Sanat Galerisi’ndeki sergide Kafkasyalı ressamlar Ahmet Özel, Erol Yıldır, Faruk Kutlu, Metin Kuş ve Nuri Sezer’in eserleri de yer aldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçıner, İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Ganiz, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve sanatseverlerin katılımıyla açılışı yapılan sergi 5 Mart’a kadar açık kalacak.
Bu haber sitesi, Gazeteciler Cemiyeti’nin uygulamakta olduğu Demokrasi için Medya/Medya için Demokrasi Projesi’nin desteği ile oluşturulmuştur ve sürdürülmektedir.
İçerik tamamıyla Jineps Gazetesi sorumluluğu altındadır ve Gazeteciler Cemiyeti’nin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir