Evde yoga

0
2469

Yoga uygulaması downdog 1 Nisan’a kadar herkes için, 1 Temmuz’a kadar da öğretmenler, öğrenciler ve sağlık çalışanları için ücretsiz erişime açık olduğunu duyurdu. Bunun için:
Öğretmen ve öğrenciler: https://www.downdogapp.com/schools adresine,
Sağlık görevlileri:
https://www.downdogapp.com/healthcare adresine kayıt olmalı.
www.downdogapp.com

Meditatif çalışmalar için http://ozlemataman.com/ adresinde Kundalini Yoga hocası Özlem Ataman’ın meditasyon önerilerine kulak verebilir ya da Cihangir Yoga’nın yetiştirdiği hocalardan Sevda Karayalçın’ın salı 11.00 ve perşembe 19.00’da Zoom’a taşıdığı çalışmalarına katılabilirsiniz.

View this post on Instagram

Favori köşemden derslere çağırdığım günlerin gelmesini dört gözle bekliyorum. Ancak bu çağrı şimdi evde online buluşmalar için.?‍♀️#evdekal Pazartesi 09:30 ve Çarşamba 11:00 Diğer gün ve saatler tek veya aile/arkadaş bir arada tercih edeceğin özel dersler için uygun. ~ Her seviyeye uygun kısa bir yin&yang pratiği, nefes çalışmaları ve yönlendirmeli meditasyon paylaşımlarım olacak. ~ İçsel araştırmamız elimizdeki bu araçlarla, belirsizlikle başa çıkma yöntemleri ve değişime direnmeden merkezde kalabilmek üzerine. ~ Ben her şeyden önce bana iyi geleni paylaşmak niyetindeyim. Hangi saat ve güne katılmak istersen, detaylar için bana yazabilirsin. Zoom üzerinden görüşmek üzere. ? #onlinemeditation #practice #yinyang #stayhome #zoom

A post shared by (@sevda_karayalcin) on

Birgül Asena Güven

Önceki İçerikKorona ile mücadele
Sonraki İçerikMüzik her yerde…
Birgül Asena Güven
1959 yılında Fethiye’de doğdu. Adigelerin Şapsığ boyundan. 1984 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünü bitirdi. İş hayatına özel sektörde 1985 yılında başladı. İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans programına katıldı. Uzun yıllar global şirketlerde Finans Yönetimi yaptı. Kafkas derneklerinde çalıştı, yayın organlarında yazdı. Halen Jıneps yayın kurulu üyesidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz