Jıneps Nisan 2020 sayısı yayında

0
677

Gazeteniz Jıneps’in Nisan ’20 sayısı, ” Teslim Olmayacağız! Korona – Rusya”” manşeti ile yayında.

Gazeteniz Jıneps’in Nisan 2020 sayısı, ” Teslim Olmayacağız! Korona – Rusya”” manşeti ile yayında.

E-gazete aboneleri hemen gazetenin web sitesindeki e-gazeteden okuyabilecekler.

Değerli okurlarımız,

Olağanüstü koşullar yaşayan dünyanın bir köşesindeki Türkiye’de bizler de aynı durumdayız. Ekonomik literatürde, kapitalist-emperyalist sistemin bize ezberlettiği ‘global’ sözcüğü, aynı sistemin neden olduğu iklim ve son yaşanan virüs krizi nedeniyle hafızalarımıza nakşolacak artık. Her şey globalleşiyor.

Koşullar nedeniyle evlerimize kapandığımız bu günlerde, yayın kurulu üyeleri olarak, Jıneps’in nisan sayısını PDF formatında dağıtma kararı aldık. Elbet zorunluluktan…

Bu durum aynı zamanda okurlarımıza bilgi aktarmak için de bir gerekçe oluşturdu.

Biliyorsunuz, abone sistemi ile çalışıyor gazete. PTT idaresinin can sıkan uygulamalarına karşın, 2005 yılı aralık ayından bu yana posta sistemiyle gazetemizi gönderiyoruz. Abonelerimizin, sitemizden PDF olarak okuyabilmeleri için de şifre sistemi uyguladık. Eski sayıların abone olan-olmayan herkese açık olduğu ancak son üç sayıyı sadece abonelerin okuyabildiği bir uygulama.

Her yeni sayı PTT’ye teslim edilirken, posta için poşetlenmiş gazetelerin abone listesini PTT idaresine onaylatıyoruz. Gazetesi ulaşmayıp geri bildirimde bulunan abonelerimiz adına, bu listeyi dayanak göstererek PTT’ye şikâyet dilekçeleri yazıyoruz. Konuyla ilgili geri bildirimler bu anlamda önemlidir ve abonelerimizden ricamızdır. PTT idaresi kaynaklı, basılı gazetenin ulaşmaması nedeniyle bazı okurlarımız, PDF baskının kendileri için yeterli olduğunu iletip basılı gazetenin gönderilmemesini talep ettiler. Bu durum bizi de rahatlatıyor işin doğrusu.

Nisan sayısını ise koşullar nedeniyle bütün abonelerimize PDF olarak göndereceğiz, baskı yapmayacağız. Bu nedenle e-posta adresleri eksik abonelerimizin bilgisine ulaşmak için bir çalışma yürüttük. Umarız fire vermeden PDF gönderimini gerçekleştirmiş oluruz.

2020 yılı abonelik yenileme işlemlerinin yapılması için duyurularımız oldu. Yenileme yapan, destek veren okurlarımıza teşekkür ediyoruz.

Nisan sayısı PDF’ini son kez tüm okurlarımıza göndereceğiz, mayıstan itibaren ise sadece aboneliğini yenileyen okurlarımıza. Koşullar düzelip baskıya girdiğimizde de basılı gazeteyi aynı şekilde sadece 2020 yılı aboneliğini yenileyen okurlarımıza postalayacağız.

Aboneliğini yenilemekte geciken, yenilemek isteyen okurlarımız için bilgiler aşağıdadır.

Olağanüstü koşullar sona erdiğinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, olmamalı. Daha güzel, yaşanası bir dünya için her birimizin çaba göstermesi gerek. Çocuklarımızdan emanet aldığımız dünyayı onlara bugünkünden daha kötü koşullarda bırakamayız.

Koronasız günlere…

Ha marje!

Jıneps

*

Yurtiçi abone yenileme: 120 TL.

Yurtdışı abone yenileme: 70 Euro / 85 USD. (Yurtdışı ödemelerinde eft/havale giderlerindeki yüksek komisyon nedeniyle bizimle irtibata geçiniz.)

Can Uçak

Garanti Bankası

Kadıköy Rıhtım Şb.

TL hesabı IBAN: TR47 0006 2000 4430 0006 2974 22

Sayı : 2020 04

Yayınlanma Tarihi: 2020-04-01 00:00:00