Jıneps Mayıs ’21 Sayısı Yayında

0
1074

Değerli Jıneps okurları,

Gazetemizi önemli bir günde, 1 Mayıs’ta yayımlıyoruz. 1 Mayıs emek ve dayanışma gününü kutluyor; eşitlik, özgürlük, adalet, barış ve demokrasinin egemen olduğu bir dünya diliyoruz.

Koronavirüs salgını nedeniyle 17 Mayıs’a kadar sürecek olan “tam kapanma” ve tedbirler nedeniyle gazetemizi sadece dijital olarak yayımlamaya devam ediyoruz. Hoşgörünüz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

2021’in ilk altı ayını neredeyse bitirmek üzereyiz ama abone işlemleri devam ediyor. Çevresine sesimizi duyuran, destek sağlayan abonelerimize çok teşekkür ederiz.

Gerek Türkçe ana gazetenin gerekse anadillerde yayımladığımız Jıneps’in sayfaları okurlarımızın paylaşımlarına açık. Anılarınıza, gündeme, kültüre dair paylaşmak istediklerinizi bize gönderin, yayımlayalım.

Gazetemiz düzenlediği anketle bir değerlendirme yapmayı düşündü. Çalışmada destek olan Mehmet Eser’e, ankete katılanlara tekrar teşekkür ediyoruz. Sonuçlara dair değerlendirmeler haziran sayımızda yer alacaktır…

Sosyal medyadaki sayfalarımızın takipçi sayısında da katılımlarınızla artış oldu. Takip etmek isteyen okurlarımız için tekrar sitemizin adresini ve sosyal medya hesaplarımızı buraya ekleyelim…

https://jinepsgazetesi.com/

https://www.facebook.com/jinepgazetesi

https://twitter.com/JinepsGazetesi

https://www.instagram.com/jinepsgazetesi/

https://www.youtube.com/channel/UCuXFn36DwmbeGYg4aSA5qhA

Dayanışmayla,

JINEPS

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz