Bağımsızlık Demokrasi Özgürlük Eşitlik Birlik

Kafkas Vakfı panelleri

Kafkas Vakfı, ünlü Avar edebiyatçı Resul Hamzatov anısına “Doğumunun 100. Yılında Resul Hamzatov” başlıklı bir panel düzenledi.

9 Eylül’de Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen, moderatörlüğünü Prof. Dr. Rahmi Deniz Özbay’ın yaptığı panelde Dr. Hayati Bice, Cafer Barlas, Mehdi N. Çetinbaş ve Hulusi Üstün konuşmacı olarak yer aldı. Etkinliğe çevrimiçi katkı sunan Ahmet Murtazaliyev ise “Resul Hamzatov ve Türkiye: Edebi İlişkileri” başlıklı bir sunum yaptı.

Kafkas Vakfı’nın düzenlediği “Abhazyayı Tanımak ve Anlamak: Bağımsızlığın 30. Yılı” paneli 30 Eylül’de Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. 2 oturumda gerçekleştirilen panelin moderatörlüklerini Berat Bırfın Bir ve Emir Fatih Akbulut üstlendi.
Panele konuşmacı olarak Atay Ceyişakar, Erol Kutalia, Cem Kumuk ve Mecdi Cengiz katıldı. Oktay Chkotua, Guram Gumba ve Levan Kutaa ise çevrimiçi olarak konuşmalarını yaptı.

Yazarın Diğer Yazıları

Genç ve cesur: Kuzey Kafkasya’nın modacıları

Nalçik'ten üç genç tasarımcı, günümüz tüketicilerinin nelere değer verdiğini ve küçük etnik markaların kârlı hale gelip gelemeyeceğini anlatıyor Farklı DNA’ya sahip Lalina Saralp’ın konsepti, Kuzey Kafkasya’nın...

Açlık ve yoksulluk sınırında vahim tablo

TÜRK-İŞ’in açıkladığı açlık ve yoksulluk sınırı araştırmasının nisan ayı sonuçlarına göre Ankara’da yaşayan 4 kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması...

Sosyal Medyalarımız

4,890BeğenenlerBeğen
1,353TakipçilerTakip Et
4,000TakipçilerTakip Et

Son Yazılar

- Advertisement -spot_img