Bağımsızlık Demokrasi Özgürlük Eşitlik Birlik

Aşure ikramı

Kahramanmaraş Kafkas Kültür Derneği yaklaşık bin kişiye aşure ikramında bulundu. Dernek binasında gerçekleştirilen aşure programına Vali Yardımcısı Servet Vural, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Kültür Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşan KKD Başkanı Şahver Tuna, bu faziletli ve bereketli günde birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. Tuna, bu tür günleri ve haftaları önemsediklerini belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Sayı : 2011 01

Yazarın Diğer Yazıları

Sürgün ve soykırım temalı yarışmalar

Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED), 21 Mayıs 1864 Çerkes Soykırımı ve Sürgünü'nün 160. yıldönümü kapsamında düzenlediği afiş ve resim yarışmalarının duyurusunu yaptı. Afiş yarışması: https://kaffed.org/2024/03/28/cerkes-soykirimi-ve-surgununun-160-yili-afis-yarismasi/ Resim yarışması:...

AÇD müzik şöleni

Ankara Çerkes Derneği’nin organize ettiği “Wored Gecesi” 27 Nisan 2024 saat 19.30’da Çankaya Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Selçuk Sımsım ABIGI kadrosunda

Araştırmacı yazar Selçuk Sol Sımsım, Abhaz Araştırmaları Enstitüsü Direktörü Arda Aşuba’nın onayıyla 1 Nisan 2024 itibariyle Abhaz Araştırmaları Enstitüsü (ABIGI) kadrosuna alındı.  

Sosyal Medyalarımız

4,890BeğenenlerBeğen
1,353TakipçilerTakip Et
4,000TakipçilerTakip Et

Son Yazılar

- Advertisement -spot_img