Bağımsızlık Demokrasi Özgürlük Eşitlik Birlik

Soçi – Türkiye feribot seferleri

Rusya’nın Soçi kentinin belediye başkanı Aleksey Kopaygorodskiy, Soçi ile Türkiye arasında doğrudan feribot seferlerinin başlatılmasının planlandığını ifade etti. 

Kopaygorodskiy, “Feribotla ulaşımın yeniden başlatılması projesi, kentin geliştirilmesi için önemli. Projenin gerçekleştirilmesi Soçi için faydalı olacak. Türkiye ile cruise gemisi güzergâhları hakkında da görüşülüyor” ifadelerini kullandı. 

Teknik açıdan Soçi’nin bu tür bir işbirliğine kesinlikle hazır olduğunu belirten Kopaygorodskiy’e göre, meyve ve sebzelerin deniz yoluyla sevkıyatının yapılması Soçi otoyollarındaki yükü de hafifletecek. (Sputnik) 

Yazarın Diğer Yazıları

Gönen-Manyas Çerkes sürgünü

2 Mayıs 1923’te “Sürgün Kararnamesi” ile Gönen ve Manyas’taki 14 Çerkes köyü boşaltıldı. İlk sürgün, Aralık 1922’de yapılmıştı. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin ilk iç sürgününü...

Genç ve cesur: Kuzey Kafkasya’nın modacıları

Nalçik'ten üç genç tasarımcı, günümüz tüketicilerinin nelere değer verdiğini ve küçük etnik markaların kârlı hale gelip gelemeyeceğini anlatıyor Farklı DNA’ya sahip Lalina Saralp’ın konsepti, Kuzey Kafkasya’nın...

Sosyal Medyalarımız

4,890BeğenenlerBeğen
1,353TakipçilerTakip Et
4,000TakipçilerTakip Et

Son Yazılar

- Advertisement -spot_img