Okuyucularımızın Dikkatine

0
476

Gazetemiz, yayın yaşamına başladığı ilk sayıdan bu yana daha geniş kitlelere ulaşmaya çalışmakta ve abone sayısını arttırmaktadır. Ancak gazetenin okuyucularımıza ulaştırılması konusunda ciddi sıkıntılar yaşamaktayız. Gazetenin ulaşmadığına dair gelen başvurular bizi üzmektedir. 

Bilindiği gibi, ekonomik gönderim türü olan poşetle sizlere ulaşıyordu gazete. Poşetin içinin görünüyor olması nedeniyle fire oranı yükseliyor düşüncesi sonucu, maliyeti daha yüksek bir yöntemle, kapalı zarfla gönderime başladık. Ancak okuyucularımızdan gelen şikayetler sürüyor. 

Gazeteleri Taksim postanesinden gönderiyoruz. Postane ile yapılan görüşmede, kendi merkezlerinden çıkışta bir sorun yaşanmadığını, ulaştırdıkları bölge postanelerinden sorgulanması gerektiğini ilettiler. Gazete olarak şikayet dilekçemizi yazarak girişimlere başlayacağımızı belirtmekle birlikte, okuyucularımızdan da bulundukları bölge postanesini, kendilerine Taksim postanesi üzerinden gönderilen gazetenin ulaşmadığına dair sıkıştırmalarını da rica ediyoruz. Diğer önlemlerin yanısıra böyle bir sorgulama ile de fire miktarını azaltabileceğimize inanıyoruz. Sesimizin kısılmaması için vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ediyoruz. 

Gazetesi ulaşmayan okurlarımızdan gelen iletileri, gazeteyi tekrar postalayarak yanıtladığımızı da belirtmeliyiz. Gazetenin ulaşmaması durumunda lütfen bizi bilgilendirmeye devam edin. 

Saygıyla. 

Jineps Yayın Kurulu 

 

Sayı : 2007 03