Kahramanmaraş Kafkas Kültür Derneği Proje Ekibi Küçükdağlı’yı ziyaret etti

0
510

Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının eğitim ve kültürel konularda ortak hareket etmesinin önemine değinerek, bu konudaki taleplere açık olduklarını ifade etti.  

Kahramanmaraş Kafkas Kültür Derneği’nin genç üyelerinden oluşan proje ekibi, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı’yı ziyaret etti. 

Ziyarette, Kafkas Kültür Derneği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün hayata geçirebileceği ortak kültürel faaliyetler konusunda görüş alış- verişinde bulunuldu. 

Ayrıca Kafkas Kültür Derneği Proje Ekibi, bir kütüphane oluşturmak için kitap toplama kampanyası başlatma konusundaki düşüncelerini Küçükdağlı’ya iletti. 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı da, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının eğitim ve kültürel konularda ortak hareket etmesinin önemine değinerek, bu konudaki taleplere açık olduklarını ifade etti. 

Küçükdağlı ayrıca, bazı şehirlerde gelişmiş sivil toplum kuruluşlarının, eğitim faaliyetlerine katkılarının milyonlarla ifade edildiğini, benzer yatırımların şehrimiz için de gerekli olduğunu kaydetti. 

Ziyarete Kafkas Kültür Derneği Proje Ekibi sorumlusu Ahmet Eren, üyelerden Özgür Demirci, Mahmut Duman, Hakan Tok, Emrullah Canbolat, Hande Arslan, Necibe Kayak, Mustafa Bozkurt, Süleyman Türk ve Mustafa Kurar katıldı. 

  

Sayı : 2009 05