Kafkas Gençleri Kampta Buluşuyor

0
490

Alanya Kafkas Kültür Derneği lise ve üniversite öğrencilerinin kaynaşması için kamp düzenliyor. 2008 yılında ilk kamplarını düzenlediklerini ifade eden Dernek Başkanı Candemir Özdemir, olumlu tepkiler nedeniyle kampı geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi. 

15 -20 Haziran 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kamp, 6 gün 5 gece sürecek. 

Her şey dâhil 4 yıldızlı otelde konaklama yapılacağını kaydeden Özdemir, kamp ücretinin 275,-tl olduğunu, hedef kitlenin ise ülke genelindeki lise ve üniversitelerde okuyan kız-erkek öğrenciler olduğunu belirtti. 

Lise öğrencileri ve üniversitelerde eğitim gören gençleri bir araya getirerek tanışmalarını sağlamak, güçlü arkadaşlık ilişkilerinin kurulmasına zemin oluşturmak ve ortak kültürün sürekliliğine katkı sağlamak amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediklerini kaydeden Özdemir, kampın kapasitesinin 100 kişi olduğunu belirterek, gelmek isteyenlerin biran önce rezervasyon yaptırması gerektiğini ifade etti. Özdemir, mazeret bildirilmesi halinde bankaya yatırılan paranın 10 gün içerisinde iade edileceğini söyledi. 

Emrullah Canbolat – Nadir Yamaç 

 

Kamp Programı 

  1. gün; Alanya’ya varış, odalara yerleşme, öğle yemeği,denize kısa bir süre gidiş, akşam yemeği ve sohbet.
  2. gün<strong>;Aquajimnastik, kahvaltı,deniz, öğle yemeğideniz, plaj voleybolu, akşamyemeği, müzik dinletisi ve düğün. 
  3. gün; Sabah yürüyüşü ve spor egzersizleri, kahvaltı, yat turu (yemekli), akşamyemeği,sürgünüanma ve slayt izleme, şehir merkezinde gezinti, açık hava diskosu. 
  4. gün;Aquajimnastik, kahvaltı, Dim Çayı’na hareket, öğle yemeği (Dim Çayı’nda Akarsu üstünde),Adıgece konuşma becerileri hikayeler-masallar, akşam yemeği, örf ve adetlerimiz üzerine sohbet ve düğün. 
  5. gün; Sabah kültür fizik hareketleri, kahvaltı, plaj voleybolu, plaj animasyonları, öğle yemeği, havuz oyunları, akşam yemeği, belgesel (Kafkasya üzerine), müzikli alternatif eğlence (Gençlerin ortak kararına göre),
  6. gün; Sabah yürüyüşü, kahvaltı, değerlendirme toplantısı ve vedalaşma.

İletişim: 0 242 229 70 19   

 

Sayı : 2009 06