Nart Dergisi Aboneliği

0
512

Değerli üyemiz, 

Kafkas Dernekleri Federasyonu’nun yayın organı olan Nart Dergisi Nisan 1997 yılından beri tüm imkânsızlıklara rağmen aralıksız olarak yayınlanan ve Türkiye diasporasının en uzun süreli yayınlanmış tek yayın organıdır. 

Bugün gelinen noktada derginin yayınlanması ekonomik nedenlerden dolayı ciddi şekilde zor hale gelmiş, hatta imkânsızlaşmıştır. Bu kadar emekle uzun bir süredir yayınlanan ve içerik olarak da fevkalade denilebilecek bu derginin kapanması camiamız açısından büyük bir kayıp olacağı gibi, mevcudu koruyamazsak yenisini tekrar hayata geçirmemiz de imkânsızlaşır. 

Bu derginin yaşatılması için yapacağımız tek şey abone olmak ve tanıdıklarımızın da abone olmasını sağlamak. 

Beş milyona yakın Çerkes’in yaşadığı bu ülkede 5000 (beş bin) derginin satılamaması çok acı. Şu anda tüm Türkiye’deki abone sayısı 1000 (bin) in altındadır. 

Bu sayılarla bu dergiyi bastırmak ve masraflarını karşılamak mümkün değildir, bu sayının minimum 2500 (iki bin beş yüz) olması gerekmektedir. Eğer bu derginin yaşamasını istiyorsanız “LÜTFEN ABONE OLUN” ve tanıdıklarınızın abone olmasını sağlayın. 

*Yıllık abone ücreti (6 sayı): 30 TL 

*Hesap no: Kafkas Kültür Derneği, Garanti Bankası Bağlarbaşı Şubesi. Şube Kodu: 422 – Hesap No: 62 976 18 

*Abone olmak için adınızı, soyadınızı, mail adresinizi, telefon numaranızı ve posta adresinizi belirten bir mail veya faks göndermeniz yeterlidir. 

İstanbul Kafkas Kültür Derneği 

Yönetim Kurulu 

 

Sayı : 2009 07