Çocuk Resimleri Yarışmasına Çağrı

0
481
Merkezi Nalçik’te bulunan ve Albina Tajeva Vakfı’nın öncülüğünde düzenlenen “Nartların Hazineleri” temalı Çocuk Resimleri Yarışması ve Sergisi bu yıl Ürdün’de düzenlenecektir.
Anayurdunda ve diyasporada yaşayan çocuklarımızın kendi kültürlerine olan ilgisini canlı tutmayı amaçlayan Nartların Hazineleri temalı yarışmaya Kafkasya, (Kabardey-Balkar, Karaçay-Çerkes, Adıgey, Abhazya, Osetya) Rusya, Türkiye, Suriye, Ürdün, Amerika ve diğer ülkelerdeki çocuklarımız çok büyük bir ilgi göstermişler, toplamda 600den fazla Kuzey Kafkasyalı çocuk sanat şemsiyesi altında toplanmıştır.
Yarışmanın Türkiye ayağı da İstanbul, Ankara ve Adana’daki geniş katılımlı sergilerle tamamlanmış, tüm çocuklarımız katılımcı belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilmiştir. Yine aynı heyecan ve amaçla, 6-13 yaş ve 14-17 olmak üzere iki farklı yaş grubundaki yeni dönem yarışmasına A4 (21×29) ve A3 (40×60) ölçülerinde istenilen malzeme ve teknikle katılmak isteyen çocuklarımızın, gençlerimizin en fazla iki çalışmasını, resimlerin arkasına ad- soyad, yaş, adres, resmin adı bilgilerini ekleyerek, 20 Temmuz 2011 tarihine kadar İstanbul Kafkas Kültür Derneği, Nuh Kuyusu Cad. No:110 Bağlarbaşı Üsküdar – İstanbul adresine ulaştırmaları önemle rica olunur.
İstanbul Kafkas Kültür Derneği

Sayı : 2011 06