Aslan Bjaniya: “Herkesin dediğine kulak veriyoruz”

0
490

Abhazya’da gerçekleştirilen seçimlerde yüzde 35.91 oranında oy alan Aslan Bjaniya’nın seçim broşüründen:
Sevgili yurttaşlar! Bugün yeni bir ekiple birlikte “Abhazya Cumhuriyeti’nin Kalkınması için Halk Programı”nı oluşturuyoruz. .
… Programın gerçekten Halkın Programı olması ve tüm detaylara vakıf olabilmemiz için her birinizi dinlemeye ihtiyacım var. Şehrinizdeki ya da köyünüzdeki en önemli meseleler ile bunların çözümlerine dair görüş ve önerilerinizi bize iletin. Ülkenin problemleri hakkında yazın. Her bir önerinize kulak verilecek ve “Abhazya Cumhuriyeti’nin Kalkınması için Halk Programı”na dahil edilecektir.
Ancak bu şekilde, birlikte çalışarak ülkemizi yükseltebiliriz. Sosyal güvenliğe, maddi bolluğa, ve Abhazya’nın her yurttaşının refahına ancak bu şekilde ulaşabiliriz.
Hükümetin her zaman halkı dinlemesi ve onunla aynı dilden konuşması gerektiğine kalpten inanıyorum. Belki önceki yönetimde sorunlu olan nokta buydu.
… Birleşerek, barışın, güvenliğin ve düzenin hakim olduğu istikrarlı bir Abhazya Cumhuriyeti’ni inşa etmeye ihtiyacımız var.
… “Abhazya Cumhuriyeti’nin Kalkınması için Halk Programı”na katkı için öneride bulunabilir ve bu önerilerinizi doğrudan ya da güvendiğiniz bir kişi vasıtası ile bize ulaştırabilirsiniz. Her bir görüş değerlendirmeye alınacak ve programa dahil edilmesi için uzmanlar tarafından incelenecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz