On yıl önce başlarken

0
471

On yıl önce başlarken, “JINEPS, Kafkasya ve Diasporadaki sorunlara demokratik çözümler üreten insanları bir araya getiren yazınsal bir araçtır. Gazetemizin izlediği temel ilkeleri dışında, asgari müştereklerde bir araya getirilerek vurgulanan kavramlar; üretim ve tartışma sürecinde değişime ve gelişime de açık olacaktır. Bu gelişime; katkı anlamında niyetlerinde ve söylediklerinde samimi olan herkesi gazete okuyuculuğuyla sınırlı kalmadan gazetemizde aktif görevler almaya çağırıyoruz. Bir Çerkes Atasözü, ‘Birlik olan sürü için kurt korkulacak şey değildir ‘ der. Tamamlamak gerekirse: Doğru yerde oluşan bir birlik, sürü olmaya da engeldir…
JINEPS, Türkiye Diasporası’nda çocuklarımıza bırakacağımız daha onurlu bir miras ve daha güzel bir gelecek için atılan ne ilk, ne de son adımdır…” demiştik.
İlkelerimizden ödün vermeksizin yolumuza devam ettik.

Jıneps’e destek olmanız için çağrımızdır:
– Abone olabilir, aboneliğinizi yenileyebilir, yeni aboneler bulabilirsiniz.
– Reklam verebilir, reklam verilmesini sağlayabilirsiniz. Sonuçta pek çok firma bir reklam bütçesi ayırıyor, faturasını gidere kaydediyor.
– Sayfa maliyetlerini karşılayabilirsiniz. Maliyetini karşıladığınız sayfada/sayfalarda adınızı/adlarınızı “katkı veren” olarak yayınlayabiliriz. Bilindik ifade ile sayfa sponsoru olabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz