‘Hicazuri’ yayımlandı

0
743

Gormot müzik grubunun ilk teklisi ‘Hicazuri’, 10 Haziran’da bardaba records etiketiyle dinleyiciyle buluştu. Gormot, “Kolhis Krallığı’nın verdiği güçle progressive rock frekanslarıyla dünyaya kafa tutacak… Unutmayın iyiler daima kazanır!” sözleriyle tanıtıyor kendini ve şöyle devam ediyor:

“Gormot gücün, mücadelenin, pes etmemenin simgesidir. Adı üstünde bir iyiliktir Gormot. Dünyada olan tüm kötülüklerin karşısında müziği ile var olmayı, mücadeleyi, gücü, ‘ben de burdayım’ı gösterme çabasıdır. Hayatın ta kendisidir ve hayatı anlama, anlamlandırma çabasıdır, kolektiftir. Gormot, Aycan Yeter’in 10 yılı aşkın süredir hazırlamakta olduğu bir projenin grubudur. Oluşturulan melodiler hayatın tam da içinden gelmektedir, çocukluktan şimdiye ve ötesine.

Proje birth, life ve eternity olmak üzere üç bölümden oluşuyor. Hayatın her anının müziği nasıl olurdu merakından geliyor. Bebeklik ve çocukluk ‘The Birth’, gençlik ve olgunluk ‘The Life’ ve huzur ‘The Eternity’ olarak hazırlandı. ‘Hicazuri’, ‘The Birth’ bölümünün ilk teklisi.

Gormot’u var eden, müziği hayata geçiren birbirinden değerli müzisyenlerin birleşimiyle hayata geldi. Tulumda Aycan Yeter, elektrik gitarda Çağatay Kadı, basgitarda Poyraz Kılıç, klavyede Uğur Gülbaharlı ve davulda Burak Gürpınar’ın yetenekleriyle meydana geldi.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz