İzmir Jineps Okurlarının Başarılı Organizasyonu

0
505

Bir Toplantı Birçok Teşekkür! 

Çocukluğumuzda öğretilen bir marş vardı, “İzmir’in dağlarında çiçekler açar” dizesi ile başlıyordu galiba. Aslında gördük ki, İzmir’in içinde de çiçekler açarmış. 

Yaşam denen bu maceraya eklediğiniz o güzel günü İstanbul’daki Jinepsli dostlara aktarırken, ister istemez yüzümüze kondurduğunuz çiçekli gülücükleri de taşıdık. Sizle yaptığımız sohbetlerimizi betimlediğimiz anlarda dostların meraklı bakışlarının nasıl yeniden umutlu bir kararlılığa dönüştüğüne tanık olduk. 

Umudu yeniden tazelediğimiz ve dolu dolu dostça sohbetlerle geçirdiğimiz o güzel buluşma olanağını sağladığız için, samimi ve sıcacık karşılamanız için, düşünsel birikimlerinizi bizlerle paylaştığınız için, Jineps’e kocaman üçüncü bir adım daha atma olanağı verdiğiniz için, geleneksel Çerkes konukseverliği ve kibarlığının keyfini bize yaşattığınız için, 

JİNEPS 1. İZMİR BULUŞMASI’nda emeğini ve enerjisini cömertçe sergileyen siz değerli dostlarımıza, JİNEPS İSTANBUL çalışanları olarak ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ… 

İdeallerimizi ortaklaştırma çabalarımızı daha da yükseltmek ve hep birlikte güzel günler görmek umudumuzla… Dostça kalın! 

Sayı : 2006 06 

Yayınlanma Tarihi: 2006-06-01 00:00:00