Gençlere Çağrımızdır!

0
438

Bütün idealimiz; kimliğimizi özgürce yaşamak, onurla taşımak ve geleceğe aktarmaktır. Bu ideal dün atalarımızındı, bugün bizim. Yarınsa çocuklarımızın olmalıdır. Bugün bunu yapamazsak, yarında ‘Biz’ olmayacağız! 

‘Biz’ olmanın önündeki bütün önyargıları, bütün klişe ve kalıpları kırmak, farklılıklarımızı öne çıkararak bizi azaltmalarına izin vermemek için sizi yanımıza çağırıyoruz.

İletişim kanallarımızı tıkamaya çalışıp birbirimize duyarsızlaştırmaya, böylece kolayca parçalayıp gücümüzü azaltmalarına engel olmak için sizi aramızda görmek istiyoruz. 

Azalmak yerine çoğalmak için, bölünüp eksilmek yerine birleşip güçlenmek için, halkımıza duyduğumuz sorumlulukları yerine getirebilmek için sizi Jıneps’te görmek istiyoruz. 

Paylaşabilmek, tartışabilmek, düşüncelerinizi özgürce ifade edebilmeniz için, sizin kendinizi her alanda ifade etmenizin önünü açabilmek için, sizi Jıneps’i sahiplenmeye çağırıyoruz. 

Size ayrılan sayfada ya da isterseniz sayfalarınızda yazılarınızı, haberlerinizi, yorumlarınızı, denemelerinizi, derlemelerinizi,… paylaşmaya çağırıyoruz hepinizi. 

Geleceğe umutla bakıyor, bu umudu sizlerle artırmak istiyoruz. Birlikte, omuz omuza ve daha ileriye! 

Jıneps Yayın Kurulu 

  

Ocak’10 

 

Sayı : 2010 01