Vunerov

0
539

– Üstad Vunerov, 21 Mayıs ile ilgili tartışmalardan ne anladınız? Neo-Dönüşçüler; Kafkasya Forumu’nun Amerikalı patronlarının isteği dışına çıkamayacağını, Rusya’yı topa tutmaya devam edeceklerini, Jıneps etrafında birkaç kişinin bunlara da onlara da katılacağını, Kaf-fed’in İstanbul Bağlarbaşı Derneği’ni taşaron tuttuğunu iddia etti. Beri yandan Kaf-fed, tartışmanın bir sonuca varmasını beklemeden ‘Beşiktaş’tır yuvamız- Taksim biraz yokuş’ deyip kestirip attı. Neo-Dönüşçüler oraya da buraya da deyip kontrpiyede kaldı, ben bir şey anlamadım. Bir yardımınız olur mu acep?
Kobl Hacımet / Kandilli Yalı Boyu Caddesi.
– Yahu ne bileyim nerde oldu bu tartışmalar, Kandilli’de mi? Ben kimin ne dediğini bilmiyorum ama ayrışma şurada galiba. Sürgün’ün suçlusu Rusya mı yoksa İran mı meselesinden çıkıyor bütün bunlar.
Sn. Babakuş İran’ın rolünü öğrenmiş bir Rus akademisyenden diyorlar, öğrenmenin sonu yok. Forum’cular esas suçlunun Rusya olduğundan eminler buna göre aksilik ediyorlar. Kaffed, merkezi Kafkasya’da bulunan DÇB’nin üyesi. İlişkiler bozulur çekincesi ile Rusya hakkında bir şey diyemiyor n’apsın. Dönüşçüler ne desin, siz TC’ye kızın köpürün diyorlar ‘Çar’a bir şey demeyin. Neo-Dönüş hareketi ise aynı yolun yolcusu-elde olmayan nedenlerle. Buradan bir şey çıkmaz.
Herkesin hedefi ayrı anlayacağınız nasıl bir ortak karar çıksın? ÇHİ denen örgüt ise hiç biriyle ilgilenmiyor bildiğim kadarıyla miting de-miting deyip duruyor. Jıneps 1 Mayıs’a katılmazsanız ben de size katılmam demiş güya, herkesin yüzüne karşı, buyrun bakalım.
Benimde kafam karıştı şimdi. Bir yardımım olmamış olabilir Sayın Hacımet. Ayrıca sen de Yalı boyunda oturuyorsan bende ne olayım.
– Bu Hatem ile Hapae aresındaki umıtsız sevgi konusunde ne diyorsın sikoş?
ÇelemetınenKanbolet / Anjukay
  – Yesinler bir birlerini sana ne? Diğer yandan mutlu aşk yoktur sayın ÇelemetınenKanbolet
– – Ame sikoş biri yazdı iki cümle öbırı saydım bi gazete kader?
  -Yazsın dert mi sana? İşi yok onın, zeman çok.
– Sayın Vunerov, Suriyeli Çerkesler ne yapsın nere gitsin?
Egemen Bağış
– Niye soruyorsunuz Sayın Bağış, Kabardey’e almıyorlar mı?
-Sayın Vunerov, sitelerimizden birisinde senin ismin zikredilerek, başı yamçıya gömülüp kaçırılan ve bu nedenle başını yamçıdan çıkarıp dünyayı göremeyen biri olarak tarif edildi bir yazıda. Fahri Huvaj ise cahil cahil konuşma dedi bunu yazan kişiye; Vunerov kaçırılan değil bizzat kaçıran kişidir diye cevap verdi. Bu bahsedilen sen misin? Sonuç olarak kaçıran mısın yoksa kaçırılan mı?
Yaşar Güven / Kuzey Çemguy Oblastı.
– Vay anasına neler konuşuluyormuş be. Bir ara gözüm Monaco sarayından başka bir yeri görmüyordu bak bu doğru ama sonra neler gördüm neler.
– Bu bakımdan, müsaade ederseniz Sayın Huvaj’ınki bana daha uygun geliyor eğer bir seçim yapmam gerekirse.
– Sayın Yaşar Güven Bey, Sayın Hapi görüş bildirmemiş mi peki?
– Neyse olsun, Kuzey Çemguy Oblastına yüksek selamlarımı iletin lütfen.
Görüşme ihtimali vardır muhterem izleyicilerim. VNRV.

Sayı : 2012 04

Yayınlanma Tarihi: 2012-04-01 00:00:00