Yeni bir film: “En İyi Kafkas Kızı”

0
925

Kuzey Kafkasya Resort kuruluşunun siparişiyle yapımına başlanan “En İyi Kafkas Kızı” adlı filmin yapımına devam ediliyor.

Rudovski, “Filmin yapımı planlandığı gibi sürüyor, filmi sipariş eden kuruluşun yönetimindeki değişiklik, bizim çalışmalarımızda bir değişikliğe yol açmadı. Zaten bulunduğumuz süreçte filmin çekimleri bitti sayılır, gerekli diğer çalışmalardan sonra en geç 1 yıl içinde film piyasaya çıkmaya hazır duruma gelecek. Filmin kesin çıkış tarihi daha sonra tekrar ilan edilecektir” dedi.

“En İyi Kafkas Kızı” filmi daha önce gene bu bölgede yapılmış, oldukça meşhur “Kafkas Esiri” komedi filminden sonra yeni bir hikâye. Film, başka bir milletten olan Surik’le karşılaşınca, babasının evlendirmeyi düşündüğü adamla evlenmeye karşı çıkan Nina’nın hikâyesini anlatıyor.

Beklentilere göre, bu filmin Kuzey Kafkasya’ya turist akınını güçlendireceği düşünülüyor. Filmin rejisörlüğünü Mihail Sevcuk üstlenmiş, yapımcı ise Feodor Bondarcuk. Başrolleri Konstantin Kruyakov, Lyubov Navikova, Yulika Vagner ve Vladimir Etus paylaşıyor. (http://izvestia.ru/news/544558)

Çeviri: Fatih Dinçer

Sayı : 2013 03