Çerkes Ulusal Direnişi

0
488

18 Mayıs 2013 günü, Saat 15.00’te,
Taksim’de, Tramvay Durağı’nın önünde buluşup, Rusya Federasyonu konsolosluğuna doğru bir “Çerkes Soykırım ve Sürgünü” sorumlularını protesto yürüyüşü yapacağız!

BİZLER için, suçlusu ve sorumlusu belli olan bir soykırımın kınanacağı, sesimizi yükseltip öfkemizi haykıracağımız, çözüm talep edeceğimiz mercii ve ülke neresiyse, toplanacağımız yer de orasıdır!

Bu nedenle, İstanbul’da Taksim başta olmak üzere, RF’nin tüm kurumlarının ve temsilciliklerinin önü bizlerin, yani seslerini yükselten Çerkeslerin barışçıl-demokratik; ama kararlı ve cesur adımlarla toplandıkları merkezler olmalıdır!

Ve bizler artık “ÇERKES ULUSAL DİRENİŞİ”nin, üzerinde Çerkes’in yaşadığı her yere yayılması; Taksim’e gelemeyecek olanların, yaşadıkları köylerde ve kasabalarda güçlerine uygun etkinlikler örgütlemeleri gerektiğine inanıyoruz!

Duyarlılıklarını gösterip etkinliklere katılacak herkesi günün anlamına ve gelecek vizyonumuza uygun pankartlar, afişler ve sloganlar hazırlamaya; kimliği, hedefi, sloganları ve yöntemleri net olan 21 Mayıs etkinliklerimize katılmaya çağırıyoruz!

Çerkesya Yurtseverleri de günün anlamına ve önemine uygun bütün etkinlikleri. kimin düzenlediğine bakmaksızın destekleyecek, bunlara etkin olarak katılacaklardır.

Yaşasın Çerkes Ulusu!

Yaşasın Çerkesya!

Yaşasın Çerkes Kalma Mücadelemiz!

Çerkesya Yurtseverleri Kurucu Meclisi

 

Sayı : 2013 05