KAFFED Kriz Masası’ndan haberler

0
452

*Antalyalı hemşerimiz Yediç Bekir Özbaş, Meltem Ünüforma Firması’nın sahibi Mehmet Atılgan ile irtibata geçerek Suriyeli soydaşlarımızın ihtiyaçlarında kullanılmak üzere toplam 24 koliden oluşan giyecek malzemesi (Yeni dikilmiş pantolon, gömlek, yelek vs) temin etmiş, bu malzemeler Adana Derneği’miz aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine dağıtılmıştı. Ayrıca 3 koli giyecek de Antalya Derneği’miz aracılığı ile Antalya’daki Suriyeli kardeşlerimize iletildi.

Mehmet Atılgan Bey bu kez de Düzce ve Bursa’daki Suriyeli soydaşlarımız için giyecek yardımında bulunmuş, malzemeler kargoya verilmiştir. Giyecekleri bağışlayan Mehmet Atılgan’a ve organizasyonu yapan Yediç Bekir Özbaş’a teşekkürlerimizi sunarız.

*6 Nisan’da Atatürk Havalimanı’nda Erdoğan Yaşar tarafından karşılanan Suriyeli iki kadın soydaşımız, aynı gün Yalova Fevziye Köyü’ndeki akrabalarının yanına gönderilmiştir.

*İKKD-GENÇ tarafından yürütülen kampanya ile toplanan, bir süredir İstanbul Kafkas Kültür Derneği’nde stoklanan giysi ve her türlü ev eşyasından oluşan yardım malzemeleri, İKKD-GENÇ üyeleri tarafından temin edilen araçla 7 Nisan’da Düzce Derneği’ne ulaştırılmış, Düzceli gençlerimize teslim edilmiştir.

*Daha önceden geleceklerini Suriye Kriz Masamıza bildiren ve Ankara Derneğimiz tarafından kendilerine ev ayarlanan dört kişilik aile, İstanbul’a ulaşmış ve Kriz Masa’mız üyesi Erdoğan Yaşar tarafından karşılanmış, ihtiyaçları giderilmiş olup, Ankara’ya hareket edeceklerdir.

Ankara Derneği’miz tarafından karşılanacak aile, Mehmet Çevik’in tahsis ettiği eve yerleştirileceklerdir.

 

Sayı : 2013 05