Martin Kochesoko yalnız değildir!

0
1119

Bütün derdi vatanında dili ve kültürüyle var olmak, herkesle kardeşçe barış içinde yaşamak olan Martin Kochesoko’nun mücadelesi diasporada bulunan ve bütün derdi kendi vatanlarında herkesle kardeşçe ve barış içinde yaşamak isteyen Çerkeslerin mücadelesidir.

Rusya polisi ve yargısının bu iyi niyeti düşmana çevirmek isteyen haksız ve hukuksuz operasyonları bizleri derinden üzmektedir. Dili ve kültürüyle ilgili vatanda ve diasporada mücadelesiyle tanınmış kişileri itibarsızlaştırmak için ya da bu kişileri yıldırmaya yönelik siyasi operasyonlar hem bizleri üzmekte hem de Rusya hukuk sisteminin çarpıklığını dünyada dahada görülür hale getirmektedir.

Bizlerin bu konudaki mücadelesi bir suçluyu korumak veya bir kişiyi yasalardan muaf tutmak değildir, bizler tam anlamıyla adalet istemekteyiz. Talebimiz ayrıcalık değil eşitlik, amacımız intikam değil adalettir.

Değerli halkımızın her bireyini, tüm kurumlarını ve örgütlerini vatanımızda halkımızın en kutsal değerleri için mücadele yürütürken sindirilmek istenen Martin Kochesoko ile dayanışmaya çağırıyoruz.

Yarın (10 Aralık Perşembe) saat 20:00-23:00 arası Twitter üzerinden “MartinISNOTalone“ etiketiyle Martin’in yanında duracağız.

Atalarımızın yolunda; birlikte olacağız, güçlü kalacağız!

Martin için adalet, Rusya için hukuk!
Martin yalnız değildir!
Hepimiz Martin’iz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz