Kadınlardan Sanna Marin’e destek

0
290
Sanna Marin

Finlandiya’da kadınlar kendi dans videolarını paylaşarak, özel bir partide dans ederken çekilen görüntüleri gündem olan Başbakan Sanna Marin’e destek verdi. Yüzlerce kadın, sosyal medyada dans ettikleri anları paylaştı.  

Finlandiya’nın yanı sıra dünyanın birçok yerinden videolar paylaşılırken, söz konusu görüntülere #SolidaritywithSanna (Sanna’yla dayanışma) hashtag’i eşlik ediyor. 

Marin’in bir partide bir grup arkadaşıyla birlikte eğlenirken dans ettiği anlar ülkede tartışma konusu olmuş, paylaşımlarda uyuşturucu kullanımına ilişkin görüntüler olmasa da Marin muhalefet partilerinin çağrısına karşılık vererek uyuşturucu testi yaptırmıştı. 

Marin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: “Bu videolar kişisel ve özel bir alanda çekildi. Arkadaşlarımla bir gece geçirdim. Biraz gürültülü bir parti yaptık. Dans ettim ve şarkı söyledim. Saklayacak veya gizleyecek bir şeyim yok. İnsan olmaya devam etme konusunda kararlıyım. Boş zamanımı arkadaşlarımla geçiriyorum. Bunun benim yaşımda birçok insan için geçerli olduğundan eminim.” 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz