Bağımsızlık Demokrasi Özgürlük Eşitlik Birlik

Fransa adına mücadele ettiler

Fransa bu yıl serbest güreş genç erkekler milli takımını tümüyle Çeçen sporculardan kurdu. Rusya merkezli Business FM, konuyla ilgili haberine “Fransa bayrağını Çeçen savaşçılar savunacak” başlığını attı.

13-19 Mart tarihleri arasında, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen 2023 U23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda, Fransa adına Adam Biboulatov (61 kg), Khamzat Arsamerzouev (65 kg), Mohamed-Amine Sangariev (70 kg), Magamed Deliev (74 kg), Rakhim Magamadov (86 kg) ile Adlan Viskhanov (92 kg) mücadele etti.

Khamzat Arsamerzouev ve Rakhim Magamadov altın, Adlan Viskhanov ise bronz madalya kazandı.

Yazarın Diğer Yazıları

«Къэгъэлъэгъонэу Нартхэм Ямашlо»

Сурэтышlэ цlэрыlоу Гусэрыкъо Махьмуд «Нартхэм Ямашlо» зыфиlогъэ иунэе къэгъэлъэгъон, Станбул хьаблэу Меджидиекёй Искуствэ Галерия къыщзэlуихыгъ. Къэгъэлъэгъоныр Мэкъуогъум и 1-15-нэсэ lухыгъэщт. Гусэрыкъо Махьмуд, Тыркуем Културэмкlэ...

Ягъан Дениз хадзыжьыгъ

Тыркуем, Гъэтхапэм и 31-рэ тхаумафэм, Шъолъыр пашэхэм яхэдзынхэр щыкlогъагъэх. Нэбгырэ милион 48-рэ мин 256.117-рэм ащ амакъэхэр щатыгъ ыкlи илъэситфым лэжьэщт унэшъошlыхэр хадзагъагъэх. Ау мыдэныгъэ...

Черкес лъэпкъ гъэкlодыр зэльашlэн фае, аштэн фае

КАФФЕД-р Дюзджэ Кавказ Хасэхэм я Федерация (КАФФЕД), Черкес Лъэпкъ Гъэкlодыр ыкlи Хэкур Ягъэбгынэным и я 160-рэ илъэс къалэу Дюзджэ щыхигъэунэфыкlыгъ. Жьоныгъуакlэм и 25-рэм зэхащагъэ зэlукlэм...

Sosyal Medyalarımız

4,890BeğenenlerBeğen
1,353TakipçilerTakip Et
4,000TakipçilerTakip Et

Son Yazılar

- Advertisement -spot_img