KAFDAV’dan çağrı

0
136

Kafkas Araştırma Kültür ve Dayanışma Vakfı (KAFDAV) Kütüphanesi hakkında Ankara Valiliği tarafından oluşturulan yetkin bir komisyonun yerinde yaptığı incelemeler sonucunda hazırlanan rapor onaylandı ve KAFDAV Kütüphanesi, “Ankara İli İhtisas Özel Kütüphanesi” olarak tescil edildi.

KAFDAV, yazarı yerli veya yabancı ayrımı yapılmaksızın Kuzey Kafkasyalı olan, yazarı Kafkasyalı olmasa da eserinin içeriğinin tamamı veya bir bölümü Kuzey Kafkasya ile ilgili olan her kitaptan, her dergiden, onanmış her türlü tezden, makaleden, yararlı bilgi içeren her broşürden birer adedinin ulaştırılmasını talep ediyor.

KAFDAV’ın çağrısında şu ifadelere yer verildi:

“KAFDAV’a gelen ya da www.kafdav.org.tr adresi üzerinden kütüphanemize girerek materyal isteyen her araştırmacının, daha objektif ve daha sağlıklı bir ürün ortaya koyabilmesi için yardımcı olabilmemize destek ve aynı zamanda eser sahiplerinin ve eserlerinin başka araştırma ürünü eserlerin kaynakçalarında yer alabilmesini önemsiyoruz.

Bunun için, eser sahiplerinin KAFDAV Kütüphanesi’nde olmayan eserlerinden (ne zaman yayımlanmış olursa olsun) birer adet göndermelerini özellikle istirham ediyoruz.

Kuzey Kafkasya halkları ile ilgili olarak araştıran, yazan ve yayımlayan herkese teşekkürler.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz