KAFFED ve BKDF Açıklamasına Tepki

0
557

Kafkas Dernekleri Federasyonu Ve Birleşik Kafkas Dernekleri Federasyonu ortak imza ile bir metin (*) yayınladılar!
Resmi devlet söylemleri ile olaylara yaklaşmak, MIT tarafından kaleme alınmış gibi kınama mesajları yayınlamak bizi bir yere götürmez. Elbette PKK yı kınayalım ama bunu yaparken Doğu’nun, Güneydoğu’nun gerçeklerini göz ardı etmeyelim. Savaş çığırtkanlığı değil barış çağrıları yapalım.
Kafkas Dernekleri Federasyonu’nun böyle bir metne imza atmasını kınıyorum. Beraberlik ilkesizlik demekse bırakın her örgüt kendi çatısında devam etsin. Birleşik Kafkas Dernekleri’ nin ‘ne kokar ne bulaşır sadece birilerine yaranmaya çalışır’ politikaları bizi mevcut haklarımızı bile kullanmaktan aciz bırakmaktan öte bir işe yaramaz.!!!
Cumartesi günü Uzuncaorman’da BİRLEŞİK KAFKAS DERNEKLERİ FEDERASYONU temsilcilerinin devlete hoş görünmekten başka dertleri olmadığını açık olarak gördük. Toplantıya katılan AKP milletvekili, başkanları Ata Katı’yı hararetle tebrik etti çok konuşup hiçbir şey söylemeyen, sadece laf kalabalığı yapan uzun -üstelik de yazılı- konuşması için !!!
Bu bildiri bizi temsil eden bir örgütün elinden çıkmış olmamalıydı. Bu ve benzeri metinleri MHP, MIT, Silahlı Kuvvetler bolcana kaleme alıyor zaten. Buna imza atmak Sergey Bagapş’ın kapıdan çevrilmesi gerçeğini de değiştirmez üstelik. Yani boşuna bu göze hoş görünme çabaları.
Sevgiyle ve dostlukla,
Handan Demiröz, 22 Ekim 2007, İnternet

Sayı : 2008 01

Yayınlanma Tarihi: 2008-01-01 00:00:00