Suç ve Ceza Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu

0
345

“Herkes İçin Adalet” temasıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Şişli Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen 11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin ödül töreni, 2 Aralık’ta Şişli Belediyesi Nâzım Hikmet Kültür Evi’nde yapıldı.  

“Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması” en iyi film ödülünü Peter Kerekes’in yönettiği “107 Mothers – 107 Anne” filmi aldı. 

“Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması” dalında 2 filme ise özel ödül verildi: Yujiro Harumoto’nun yönettiği “A Balance – Bir Denge” filmi ve Ahmet Necdet Çupur’un yönettiği “Yaramaz Çocuklar”. 

“Altın Terazi Kısa Metraj Film Yarışması” dalında en iyi film ödülü, Molly Manning Walker’ın yönettiği “Good Thanks, You? – Ben İyiyim, Ya Siz?” filmine verildi.  

“Altın Terazi Kısa Metraj Film Yarışması Jüri Özel Ödülü”ne Serhat Karaaslan’ın yönettiği “Les Criminels – Suçlular” filmi layık görüldü. “Öğrenci Jürisi Ödülü”nü ise yönetmenliğini Behtash Sanaeeha ve Maryam Moghaddam’ın yaptığı “Ballade of A White Cow – Beyaz İnek İçin Balad” filmi kazandı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz