‘Kadınlar Şenlikte’

0
638

Kadıköy Emek Tiyatrosu, “Kadınlar Şenlikte” festivalinin üçüncüsünü düzenliyor

Kadıköy Emek Tiyatrosu’nun geleneksel “Kadınlar Şenlikte” festivalinde bu yıl kadınların maruz kaldığı etiketlere dikkat çekmek amacıyla “Kimlik” temasıyla yola çıkılıyor. 1-10 Mart günleri arasında hem çevrimiçi hem de yüz yüze düzenlenecek festivalde atölyeler, söyleşiler ve oyun gösterimleri yer alacak. 

“Sahneye gelirken kız kardeşine hediyeni unutma” çağrısında bulunan Kadıköy Emek Tiyatrosu, dayanışma içinde olduğu Sulukule Gönüllüleri Derneği aracılığıyla kişisel bakım ürünlerine ulaşmakta zorluk çeken kadınlara destek olmayı hedefliyor. Ayrıca dileyenler için askıda bilet uygulaması da var. 

*3 Mart Perşembe günü, dokuma atölyesi düzenlenecek.  

*6 Mart Pazar günü saat 14:30’da “Trajik Kadın Suretleri” başlıklı seminer düzenlenecek. Pazar günü ayrıca saat 20:30’da “Girlznihtout” başlıklı stand-up gösterimi yapılacak.  

*7 Mart Pazartesi günü saat 15:30’da “Kadınlar Ne Oynar?” başlığıyla klinik psikolog ve psikoterapist Ayşe Kayhan ile uzman psikolog ve ilişki psikoterapisti Ezgi Acar Şirin’in söyleşisi Zoom üzerinden düzenlenecek.  

*9 Mart Salı günü oyuncu Ece Dizdar ile “Başrol Dayanışmanın Oyuncular Sendikası Birimi” başlıklı söyleşisi Zoom üzerinden saat 14:00’te düzenlenecek. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz