Kimlik karmaşası

0
571

Dildaşlarım, arkadaş ve kardeşlerim; lütfen, ölüler üzerinden tarihi olaylar konusunda didişmeyin. Onlardan ders alalım. Aynı suda yıkanmamak için, çağın getirdiği koşullar gereği, yarınımızı kurmaya çalışalım. Aksi davranış, yüz yıldır “Hain Çerkes Ethem” betimlemesiyle kafamızı dövenlerden farkımız olmaz. Dünü “unutun” ve “bırakın” demiyorum. Ama şu anda yaşayıp da, hakkımızda hakaret, aşağılama ve “yok” sayma cüretinde olanları bırakıp “ölülerle” uğraşmanın getirisi yoktur. “Çerkes ve Çerkesim dediği için kovdum, kovdurdum” diyene sözün yok mu?  

HAİN ÇERKES ETHEM, bir gerillacı idi. Sonunda bu “Gerillacı Ethem”, “Politikacı Ethem”e yenildi (Rahmetli Sn. Yaşar Bağ’dan). 

Dildaşlarım, sanal âlemde “KİMLİK” karmaşası var! Her yazılan ve söylenene hemen “abanmayın”. Sen, kapını temiz tut. Kendini sorgula. Saklanma. Gizlenme. Topu taca atma. Takma ve çakma isim ve soyadlarla, birilerini kandırmaya çalışma. Çerkesçe “İsim” ve “Soyadı” istiyorsan yasaya başvur. 15 günde alırsın. Hele, günümüzde “Kıl-Çul-Takke-Şalvar”ın “DİN” olduğu bu dönem, çok önemli. Bu anlayış, burada egemen kılındı. Ve en önemlisi, bunu şimdilerde “Anavatan”a taşımaya görevli, Büyük Şeytan İblis’in (ABD) maşası olanları unutma!  

Not: “Dinsel İnancı” geçim kaynağı, cinsellik vahşetini de çokeşlilikle -onu da Tanrı buyruğu sanan- yakınlarıma, anne ve babalarını hatırlatırım. Siz, kız çocuklarınızı sunabilirsiniz. Çünkü yüksek iman sahibisiniz. Aman, çöl geleneği dinlisi olarak, atalarımıza hakaret etmeyi unutmayın. Yoksa “İMANSIZ” olursunuz. “İMAN” dedim de aklıma geldi, insan nasıl “İMAN” sahibi olur? Zannımca, sadece dilini ve ne demek istediğini bilmediğin çöl kabilesinin 1400 yıl önce kullandığı dille ibadet etmekle. Maazallah, bunun dışında bir “Dil” kullanmak, neuzübillah kâfir olursunuz. Zaten, dünyada insanların yaşadığı tek yer Ortadoğu. Onun için tüm elçiler buradan. Kızılderililer, Eskimolar, Afrikalılar insan dışı yaratıklardır (ironi)!  

Din âlimi akraba ve yakınlarıma; sakın ha, Çerkesçeden bahsetmeyin. O, Tanrı yaratısı değildir. O dille yapılacak duayı da Tanrı anlamaz. Varsa yoksa kabile Arapçası… Biliyorum onunla beslendiğinizi. “Maymun”u yaratan Tanrı, “AŞAĞILIK MAYMUNLAR” betimlemesi yapar mı? 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz