Jıneps

0
429

Aralık 2005 yılında ilk sayısı yayınlanan Jıneps, düşüncenin özgürce ifadesini savuna geldi. Sayfalarımız her daim özellikle Yayın Kurulu üyeleri gibi düşünmeyenlere açıktı, açık olacak. Bu anlamda desteğinizi esirgemeyin, düşüncelerinizi paylaşın, eleştirilerinizi yazın yayınlansın. Yayınlanmazsa deşifre edin.

Jıneps’in yayın yaşamını sürdürebilmesi için maddi desteğe de ihtiyacı var. Bugüne kadar maddi destek konusunda çağrılar yaptık. Ama hep utangaç çağrılardı bunlar. Şimdi açıkça iletiyorum ki soluğumuz kesilmek üzere. Maddi desteğinizi esirgemeyin. Abone olun, abone bulun, reklam verin, reklam bulun, sayfa sponsoru olun, bir şekilde destek verin lütfen.

Güzel günlere…

Önceki İçerikTürkiye Eğitim Sisteminde Ayrımcılık
Sonraki İçerikTürkiye İlerleme Raporu’nda baskı ve özgürlük vurgusu
Yaşar Güven
1958’de, Düzce Köprübaşı Ömer Efendi Köyü’nde doğdu. 1980 yılında İTÜ Gemi İnşaat ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. Üyesi olduğu Gemi Mühendisleri Odası’nın (GMO) 50. yıl ve İstanbul Kafkas Kültür Derneği’nin (İKKD) 60. yıl Andaç çalışmalarının editörlüğünü yaptı. Her iki kurumun yönetim kurullarında görev aldı. Kurucusu olduğu firmada iş yaşamı devam ediyor. 2005 yılı aralık ayında yayın hayatına başlayan Jıneps gazetesinin kurulduğu tarihten itibaren yayın kurulu üyesi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz